Zelf verhuren Groningen

Woning zelf verhuren in Groningen

Verhuurd u een woning in Groningen of in de omgeving en bent u opzoek naar een makelaar waar je niet te veel voor hoeft te betalen? Heeft u het idee dat u zelf wel een woning kan verhuren, maar u een partij zoekt die de woning in Groningen of elders voor u op Funda & Pararius kan zetten? Dan heeft Bosscha Makelaars de oplossing voor u!

Bosscha Makelaars plaatst uw woning online op Funda & Pararius, maar u moet zelf de bezichtigingen en sleuteloverdracht organiseren! Bosscha Makelaars is een online makelaardij waar de eigenaren zelf de touwtjes in handen houden.

Groningen is een grote stad vol met huurwoningen, deze zijn enorm populair onder expats, stellen en families. Deze zoekers kijken allemaal op Funda & Pararius voor een huurwoning, als huurder zijnde wil je natuurlijk ook dat alles professioneel geregeld wordt. Bosscha Makelaars is een professionele partij die online ondersteuning biedt aan verhuurders. 

Binnen Bosscha makelaars bieden wij een tweetal services die u kunt afnemen. U vindt deze bovenaan onder het kopje Pararius+, hier plaatsen wij uw woning op de grootste verhuurwebsite van Nederland. Ook kunt u kiezen voor Funda+, wij plaatsen uw woning dan op Funda & Pararius om zeker te maken voor het maximale bereik!

Wilt u meer weten over uw woning zelf verhuren? Bosscha makelaars is elke dag telefonisch bereikbaar  en via de mail!  U vindt onze gegevens onder aan de pagina of vul onze contactformulier in!

 

In het kort wat wij voor u kunnen doen:

1. Wij plaatsen uw woning op Funda en/of Pararius, Huurwoningen.nl en onze eigen website
2. Als huurders bellen staat Bosscha Makelaars ze te woord en zullen wij vragen of zij een korte introductie op de mail zetten
3. Wij verzamelen de aanvragen en delen deze met u via de mail
4. Wilt u de advertentie wijzigen? U geeft de wijzigingen door en wij passen deze gelijk aan
5. Uw woning mag 3 maanden online blijven staan op deze website, wees gerust we hebben nog niet eerder meegemaakt dat de woning langer online moet blijven staan! meestal verhuren de woning binnen +- 2-3 weken!
6. Heeft u nog geen huurovereenkomst? uiteraard hebben wij een template voor u die u zelf kan invullen die aan alle wettelijke eisen voldoet!

Verhuren in 4 stappen:

Wat andere zeggen over ons

Bedankt Jan-rico voor al je moeite! Goed bereikbaar, goede kennis, kwalitatieve ondersteuning en komt zijn woord na!
door J. van Adrichem
Eigenaaar
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde Heel goed geholpen door Janrico, Fijne samenwerking en professioneel geholpen.
door D. Kruize
Eigenaar woning Haarlem
Erg tevreden met de werkwijze en professionaliteit van dit kantoor! Jan-Rico heeft me super goed geholpen. Aanrader!
door E. Hartendorf
Vastgoedbelegger Amsterdam
Ik was op het begin erg sceptisch, zelf heb ik nog nooit eerder een bezichtiging gedaan. Jan-rico stelde me gerust en ik belde hem een aantal keer voor tips. Achteraf vond ik het best leuk om het zelf te doen, ik heb nu een veel betere band met mijn huurders. DANKJE!
door L. Bakker
Particulier verhuurster Tilburg

Compare listings

Vergelijken