Zelf verhuren in Eindhoven

Zelf uw woning verhuren in Eindhoven

Geen zin meer om honderden euro’s te betalen aan een lokale makelaar in Eindhoven om uw woning te verhuren? Heeft u het idee dat u zelf ook prima kan verhuren? Of heeft u moeite met het vinden van de juiste huurder via derderangs websites? Bosscha Makelaars heeft voor u de oplossing! 

Via Bosscha Makelaars kunt u zelf uw woning verhuren via Funda & Pararius. Wij zijn een online makelaar die online ondersteuning bieden daar waar nodig is! 

Eindhoven is een stad vol met expats, studenten, starters en famillie’s! Al deze mensen kijken allemaal via Funda & Pararius naar een huurwoning. Via een reguliere makelaar betaalt u veel te veel voor werk dat u zelf ook kan doen! Denk bijvoorbeeld aan een bezichtiging, foto’s maken en een sleuteloverdracht doen! U kent immers uw woning zelf het best! Daarnaast is zelf verhuren ook hartstikke leuk, u bouwt een veel betere band op met de toekomstige bewoner, maar u kunt zelf een eerste indruk scheppen om betere keuzes te maken!

Binnen Bosscha makelaars bieden wij een tweetal services die u kunt afnemen. U vindt deze bovenaan onder het kopje Pararius+, hier plaatsen wij uw woning op de grootste verhuurwebsite van Nederland. Ook kunt u kiezen voor Funda+, wij plaatsen uw woning dan op Funda & Pararius om zeker te maken voor het maximale bereik!

Wilt u meer weten over uw woning zelf verhuren? Bosscha makelaars is elke dag bereikbaar telefonisch en via de mail!  U vindt onze gegevens onder aan de pagina of  vul onze contactformulier in!

 

In het kort wat wij voor u kunnen doen:

1. Wij plaatsen uw woning op Funda en/of Pararius, Huurwoningen.nl en onze eigen website
2. Als huurder bellen staat Bosscha Makelaars ze te woord en zullen wij vragen of zij een korte introductie op de mail zetten
3. Wij verzamelen de aanvragen en delen deze met u via de mail
4. Wij staan altijd klaar om advies & handige tips te geven, veel van onze klanten verhuren namelijk voor het eerst!
5. Wilt u de advertentie wijzigen? U geeft de wijzigingen door en wij voeren deze gelijk door!
6. Uw woning mag 3 maanden online blijven staan op deze website, wees gerust we hebben nog niet eerder meegemaakt dat de woning langer online moet blijven staan! meestal verhuren de woning binnen +- 2-3 weken!
7. Heeft u nog geen huurovereenkomst? uiteraard hebben wij een template voor u die u zelf kan invullen die aan alle wettelijke eisen voldoet!

Zellf verhuren
Bedankt Jan-rico voor al je moeite! Goed bereikbaar, goede kennis, kwalitatieve ondersteuning en komt zijn woord na!
door J. van Adrichem
Eigenaaar
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde Heel goed geholpen door Janrico, Fijne samenwerking en professioneel geholpen.
door D. Kruize
Eigenaar woning Haarlem
Erg tevreden met de werkwijze en professionaliteit van dit kantoor! Jan-Rico heeft me super goed geholpen. Aanrader!
door E. Hartendorf
Vastgoedbelegger Amsterdam
Ik was op het begin erg sceptisch, zelf heb ik nog nooit eerder een bezichtiging gedaan. Jan-rico stelde me gerust en ik belde hem een aantal keer voor tips. Achteraf vond ik het best leuk om het zelf te doen, ik heb nu een veel betere band met mijn huurders. DANKJE!
door L. Bakker
Particulier verhuurster Tilburg

Compare listings

Vergelijken