Zelf verhuren in Rotterdam

Zelf Uw Woning Verhuren in Rotterdam

Heeft u een woning in de verhuur in Rotterdam en komt deze binnenkort vrij? Heeft u voor de huidige bewoner(s) een makelaar in dienst genomen die u heeft geholpen met het vinden van een huurder? Heeft u interesse om zelf woningen te verhuren voor een gereduceerd tarief?

Via een reguliere makelaar betaald u veel te veel voor de dienst, terwijl zelf verhuren via Bosscha Makelaars net zo makkelijk is! Het voordeel is ook nog u kunt zelf een eerste indruk opmaken tijdens een bezichtiging!

Rotterdam is een stad vol met expats! Deze mensen zoeken allemaal via Funda & Pararius naar een huurwoning. Bosscha Makelaars biedt u de kans om uw woning te adverteren op deze websites.

Binnen Bosscha makelaars bieden wij een tweetal services die u kunt afnemen. U vindt deze bovenaan onder het kopje Pararius+, hier plaatsen wij uw woning op de grootste verhuurwebsite van Nederland. Ook kunt u kiezen voor Funda+, wij plaatsen uw woning dan op Funda & Pararius om zeker te maken voor het maximale bereik!

Wilt u meer weten over uw woning zelf verhuren? Bosscha makelaars is elke dag bereikbaar telefonisch en via de mail!  U vindt onze gegevens onder aan de pagina of  vul onze contactformulier in!

 

In het kort wat wij voor u kunnen doen:

1. Wij plaatsen uw woning op Funda en/of Pararius, Huurwoningen.nl en onze eigen website
2. Als huurder bellen staat Bosscha Makelaars ze te woord en zullen wij vragen of zij een korte introductie op de mail zetten
3. Wij verzamelen de aanvragen en delen deze met u via de mail
4. Wilt u de advertentie wijzigen? U geeft de wijzigingen door en wij voeren deze gelijk door!
5. Uw woning mag 3 maanden online blijven staan op deze website, wees gerust we hebben nog niet eerder meegemaakt dat de woning langer online moet blijven staan! meestal verhuren de woning binnen +- 2-3 weken!
6. Heeft u nog geen huurovereenkomst? uiteraard hebben wij een template voor u die u zelf kan invullen die aan alle wettelijke eisen voldoet!

Bedankt Jan-rico voor al je moeite! Goed bereikbaar, goede kennis, kwalitatieve ondersteuning en komt zijn woord na!
door J. van Adrichem
Eigenaaar
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde Heel goed geholpen door Janrico, Fijne samenwerking en professioneel geholpen.
door D. Kruize
Eigenaar woning Haarlem
Erg tevreden met de werkwijze en professionaliteit van dit kantoor! Jan-Rico heeft me super goed geholpen. Aanrader!
door E. Hartendorf
Vastgoedbelegger Amsterdam
Ik was op het begin erg sceptisch, zelf heb ik nog nooit eerder een bezichtiging gedaan. Jan-rico stelde me gerust en ik belde hem een aantal keer voor tips. Achteraf vond ik het best leuk om het zelf te doen, ik heb nu een veel betere band met mijn huurders. DANKJE!
door L. Bakker
Particulier verhuurster Tilburg

Compare listings

Vergelijken