Zelf verhuren Utrecht

Woning zelf verhuren in Utrecht

Bent u de kwaliteit geinteresseerde in woningen op marktplaats zat? Wilt u eigenlijk uw woning verhuren aan een expat of een young professional? Vindt u de prijzen die makelaars vragen voor de verhuurdienst ook te hoog? Dan biedt Bosscha Makelaars u de oplossing!! 

Bosscha Makelaars plaatst uw woning uit Utrecht of omstreken online op Funda & Pararius, maar u doet zelf de bezichtigingen en de sleuteloverdracht! Bosscha Makelaars biedt u een online zelf verhuur service aan waar u zelf de controle houdt over het kiezen van een passende huurder voor uw woning in Utrecht en omstreken. 

Utrecht is een prachtige stad met veel huurwoningen en nog meer woningzoekende. Omdat Utrecht op een enorme centrale locatie ligt zijn er veel grote internationale bedrijven in de buurt en dat betekent ook veel expats en werkende mensen. Al deze woningzoekende kijken op Funda & Pararius voor het aanbod. Ook één van de grote redenen is dat woningzoekende graag ook via een makelaar zoals Bosscha Makelaars een woning willen huren, zodat alles professioneel verloopt. Daarom zijn veel mensen heel enthousiast over de voordelige diensten die Bosscha Makelaars aanbiedt.

Binnen Bosscha makelaars bieden wij een tweetal services die u kunt afnemen. U vindt deze bovenaan onder het kopje Pararius+, hier plaatsen wij uw woning op de grootste verhuurwebsite van Nederland. Ook kunt u kiezen voor Funda+, wij plaatsen uw woning dan op Funda & Pararius om zeker te maken voor het maximale bereik!

Wilt u meer weten over uw woning zelf verhuren? Bosscha makelaars is elke dag telefonisch bereikbaar  en via de mail!  U vindt onze gegevens onder aan de pagina of vul onze contactformulier in!

 

In het kort wat wij voor u kunnen doen:

1. Wij plaatsen uw woning op Funda en/of Pararius, Huurwoningen.nl en onze eigen website
2. Als huurders bellen staat Bosscha Makelaars ze te woord en zullen wij vragen of zij een korte introductie op de mail zetten
3. Wij verzamelen de aanvragen en delen deze met u via de mail
4. Wilt u de advertentie wijzigen? U geeft de wijzigingen door en wij passen deze gelijk aan
5. Uw woning mag 3 maanden online blijven staan op deze website, wees gerust we hebben nog niet eerder meegemaakt dat de woning langer online moet blijven staan! meestal verhuren de woning binnen +- 2-3 weken!
6. Heeft u nog geen huurovereenkomst? uiteraard hebben wij een template voor u die u zelf kan invullen die aan alle wettelijke eisen voldoet!

Verhuren in 4 stappen:

Wat andere zeggen over ons

Bedankt Jan-rico voor al je moeite! Goed bereikbaar, goede kennis, kwalitatieve ondersteuning en komt zijn woord na!
door J. van Adrichem
Eigenaaar
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde Heel goed geholpen door Janrico, Fijne samenwerking en professioneel geholpen.
door D. Kruize
Eigenaar woning Haarlem
Erg tevreden met de werkwijze en professionaliteit van dit kantoor! Jan-Rico heeft me super goed geholpen. Aanrader!
door E. Hartendorf
Vastgoedbelegger Amsterdam
Ik was op het begin erg sceptisch, zelf heb ik nog nooit eerder een bezichtiging gedaan. Jan-rico stelde me gerust en ik belde hem een aantal keer voor tips. Achteraf vond ik het best leuk om het zelf te doen, ik heb nu een veel betere band met mijn huurders. DANKJE!
door L. Bakker
Particulier verhuurster Tilburg

Compare listings

Vergelijken