Zelf verhuren

Zelf uw woning verhuren via Funda & Pararius

Overweegt u om uw woning op Funda en/of Pararius te zetten, maar wilt u liever zelf de regie in handen houden? of schrikt u van de prijzen die makelaars hanteren voor de dienst?  Dan is Bosscha Makelaars uw oplossing!

Op dit moment is het alleen mogelijk als makelaar een woning te adverteren op deze miljoenenpubliek websites. Maar Bosscha Makelaars heeft de manier voor u gevonden.

Wij bieden een online makelaarsdienst waar u zelf de bezichtigingen doet en de sleutels overhandigd aan de nieuwe bewoners! Hierdoor houdt u zelf de regie in handen en kunnen wij online begeleiden daar waar nodig is! 

Binnen Bosscha makelaars bieden wij een tweetal services die u kunt afnemen. U vindt deze bovenaan onder het kopje Pararius+, hier plaatsen wij uw woning op de grootste verhuurwebsite van Nederland. Ook kunt u kiezen voor Funda+, wij plaatsen uw woning dan op Funda & Pararius om zeker te maken voor het maximale bereik!

Wilt u meer weten over uw woning zelf verhuren? Wij zijn elke dag telefonisch bereikbaaren en via de mail! U vindt onze gegevens onder aan de pagina of u kunt  onze contactformulier invullen en dan nemen we contact met u op!


In het kort wat wij voor u kunnen doen:

1. Wij plaatsen uw woning op Funda en/of Pararius, Huurwoningen.nl en onze eigen website
2. Als huurder(s) bellen staat Bosscha Makelaars ze te woord en zullen wij vragen of zij een korte introductie op de mail zetten
3. Wij verzamelen de aanvragen en delen deze met u via de mail
4. Wilt u de advertentie wijzigen? U geeft de wijzigingen door en wij passen deze gelijk aan
5. Uw woning mag 3 maanden online blijven staan op de websites, wees gerust we hebben nog niet eerder meegemaakt dat een woning langer online moet blijven staan! meestal verhuren de woning binnen +- 2-3 weken!
6. Heeft u nog geen huurovereenkomst? uiteraard hebben wij een template voor u die u zelf kan invullen die aan alle wettelijke eisen voldoet!

Zelf Verhuren in 4 stappen:

jrbosscha
Bedankt Jan-rico voor al je moeite! Goed bereikbaar, goede kennis, kwalitatieve ondersteuning en komt zijn woord na!
door J. van Adrichem
Eigenaaar
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde Heel goed geholpen door Janrico, Fijne samenwerking en professioneel geholpen.
door D. Kruize
Eigenaar woning Haarlem
Erg tevreden met de werkwijze en professionaliteit van dit kantoor! Jan-Rico heeft me super goed geholpen. Aanrader!
door E. Hartendorf
Vastgoedbelegger Amsterdam
Ik was op het begin erg sceptisch, zelf heb ik nog nooit eerder een bezichtiging gedaan. Jan-rico stelde me gerust en ik belde hem een aantal keer voor tips. Achteraf vond ik het best leuk om het zelf te doen, ik heb nu een veel betere band met mijn huurders. DANKJE!
door L. Bakker
Particulier verhuurster Tilburg

Compare listings

Vergelijken